Стави на бела листа ГПРО во АдБлок

Зошто треба да го ставам ГПРО на белата листа?

Рекламите ни помагаат да го доставиме контекстот во целина и бесплатно. Ние не сакаме досадно и заморувачки реклами , затоа нема од нас никогаш да го очекувате тоа. Користиме по 3 едноставни банери и реклами по страна, но и тие се секако настрана од значајниот контекст на страната. Сите реклами си имаат свој определн простор, со кој секако не сметаат на битните информации од играта. Тоа е единствен начин на кој можеме да ги подмириме трошоците за одржување на играта за нашите корисници кои ја играат бесплатно, но алтернативна опција е таа дека можете да станите станите ГПРО супортер за да ја подржите играта директно, а притоа да не мора да ги гледате рекламите на страната, а во исто време да добивате голем број на корисни информации околу играта.


Како да го ставам ГПРО на бела листа ?

Кликнете на АдБлок или АдБлок Плус иконата во десниот горен агол на вашиот прелистувач и исклучете ја блокадата на за овој сајт (gpro.net). Проверете ја визуелната инструкција подолу за повеке детали:


Google Chrome

Adblock

Adblock PlusMozilla Firefox

Adblock

Adblock Plus


Ви благодариме за вашата подршка!