Lista e bardhë e GPRO në Adblock

Pse duhet listën e bardhë GPRO?

Reklamat na ndihmojne neve per tju ofruar permbajtje falas. Ne nuk na pelqen qe reklamat tju besdisin dhe ju asnjehere nuk do shikoni reklama nderhyrese ne faqen tone. Ne perdorim me se shumti 3 banderola te thjeshta reklame nga permbajtja e faqes. Cdo reklam ka vendi statik ne faqe dhe ne asnje menyre nuk do ju mbaj juve larg perdorimit te permbajtes se faqes. Kjo eshte e vetmja menyre per ne qe te mbulojme kostot e shpenzimeve per mirembajtjen e faqe nga perdoruesit tane te lire ose perndryshe ju mund te beheni mbeshtetes i GPRO per te mbeshtetur lojen direkt pa qene nevoja te shikoni ndonje reklam dhe te merrni një grup të madh të karakteristikave të tjera të dobishme lojë në kthim .


Si mund te beje listen e bardhe GPRO?

Klikoni ne AdBlock ose AdBlock Plus ne ikone ne cepin e djathte lart te shfletuesit tuaj dhe caktivioni zgjerimin per kete faqe (gpro.net). Kontrolloni instruksionet vizuale me poshte per me shume detaje:


Google Chrome

Adblock

Adblock PlusMozilla Firefox

Adblock

Adblock Plus


Faleminderit që na mbështesëni!