Grand Prix Racing Online Regjistrimi

Formulari i regjistrimit

Emri:Mbiemri:E-mail:


Fjalëkalimi:Verification:

Verifikimi dështuar!


Nga regjistrimi ju pranoni të tanë Kushtet e Shërbimit dhe Rregullat e Lojës

Informacion regjistrimi

Mirë se vini në Grand Prix Racing Online!


Ju jeni një hap larg për tu bërë një menaxher gara në linjën e fundit menaxhimit Cmimin e Madh imitiit!

Tiparet kryesore të lojës:

  • Strategjik motorsport menaxho lojën
  • Falas për të luajtur
  • Strategjia dhe planifikimi janë çelësi për të fituar
  • Asnjë pages-për-fituar karakteristikat
  • E lehtë për të filluar
  • Menaxherët nga 154 vendeve
  • Arkiva e madhe e komuniteti te garave